VDA-Invatral bv

UW SPECIALIST IN VERWARMING, AIRCO, SANITAIR
IN HEIST-OP-DEN-BERG

Vraag uw gratis en vrijblijvende offerte

UW SPECIALIST IN VERWARMING, AIRCO, SANITAIR
IN HEIST-OP-DEN-BERG

Vraag uw gratis en vrijblijvende offerte

UW SPECIALIST IN VERWARMING, AIRCO, SANITAIR
IN HEIST-OP-DEN-BERG

Vraag uw gratis en vrijblijvende offerte

Radiatoren

De goede werking van uw centrale verwarming staat of valt met de keuze van goede radiatoren. Zelfs de beste verwarmingsketel kan minder efficiënte radiatoren niet compenseren. Bovendien zullen radiatoren een onvermijdelijk onderdeel zijn van uw interieurinrichting.

Gezien de enorme verscheidenheid in modellen en stijlen is het zeker mogelijk om radiatoren te vinden die een comfortabele verwarming bieden met een efficiënte werking, en die zich bovendien perfect inpassen in uw interieur.

VDA-Invatral kan u helpen door het bos de bomen te zien. Wij werken bij voorkeur met het Belgische topmerk Henrad. De kwaliteit die zij leveren, is ontegensprekelijk. Zij scoren zeer hoog in betrouwbaarheid en energiezuinigheid. Henrad radiatoren bestaan in wel 140 modellen en uitvoeringen. U hebt een ruime keuze in vorm en uitzicht, met bovendien meer dan 200 mogelijke kleuren.

Zowel in functie als esthetiek hebben wij een uitgebreid aanbod. De verschillende collecties omvatten modellen met verschillende capaciteiten, voor een efficiënte en effectieve verwarming van ruimten van elke grootte en bestemming: woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer,... Naast de klassieke horizontale wandradiatoren zijn er ook verticale radiatoren, handdoekradiatoren, verwarmingspanelen, en modellen met een lage oppervlaktetemperatuur voor grotere veiligheid.

VDA-Invatral installeert materialen van topkwaliteit volgens uw voorkeuren en wensen en met oog voor detail. Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Contacteer ons

VDA-Invatral-Verwarming-Heist-op-den-Berg-Radiatoren

VDA-Invatral kiest voor radiatoren van Henrad

Ons aanbod

Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit ons grote assortiment. Wij hebben steeds een aantal toestellen in voorraad, maar kunnen het hele aanbod uit de catalogus voor u bestellen.

Realisaties

Hier vindt u een overzicht van enkele door ons uitgevoerde projecten